Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou – Locotenent Stoicescu, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun.

Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile!

Plimbari de vara racaroase in parcul Expo!

Locotenet Stoicescu Residence

APARTAMENTE NOI IN COPOU, IAsi

Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium,  iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor.

Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente.

Stoicescu Residence

Apartamente in Iasi

Stoicescu Residence, amplasat in mijlocul cartierului Copou, are in fiecare apartament, in mijloc, familia si stilul dumneavoastra de viata. De aceea, fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cat mai multa lumina, cat mai multa bucurie pentru fiecare clipa petrecuta acasa.

Din punct de vedere estetic si arhitectural, la Stoicescu Residence s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite.

Stadiu santier - 09.08.2020

Cum merg lucrarile?