In Iasi, langa Palas. POZITIONARE ULTRACENTRALA Imobilul, avand destinatie exclusiv rezidentiala, este format dintr-un singur tronson, cu regim de inaltime P+6E si are in componenta 55 de apartamente (apartamente cu 1 si 2 camere) si un numar generos de locuri de parcare supraterane.

DP Rezidential este un dezvoltator imobiliar din Iasi, cu bogata experienta in proiecte rezidentiale. Avem la activ peste 700 de apartamente vandute. Caracteristicile principale care ne definesc sunt seriozitatea si grija fata de client, avand o reputatie pentru asigurarea calitatii superioare si a serviciilor impecabile.

DP REZIDENTIAL PALAS

Apartamente noi in centrul Iasiului

DP Rezidential Palas Centru se afla pe Str. George Emil Palade nr. 11, in noul centru economic al Iasului, in zona.

Imobilul, avand destinatie exclusiv rezidentiala, este format dintr-un singur tronson, cu regim de inaltime P+6E si are in componenta 55 de apartamente (apartamente cu 1 si 2 camere) si un numar generos de locuri de parcare supraterane.

DP REZIDENTIAL PALAS Iasi

55 apartamente cu 1 si 2 camere in Iasi.

PUNCTE DE INTERES:

Palas Mall, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana a Moldovei si Bucovinei , Biserica Trei Ierarhi, Teatrul National, Teatrul Luceafarul, Opera Nationala si Filarmonica Iasi

CENTRE COMERCIALE SI INSTITUTII:

Auchan, Carrefour Market, ANAF, Casa de Pensii, Consiliul Judetean, Primaria Iasi

RECREERE:

Parcul Palas, pietonalul Stefan cel Mare, pietonalul Teatrul Luceafarul